plus500

Korištenje foruma

Pravila
damirb
Posts: 597
Joined: February 11th, 2015, 2:20 pm

Korištenje foruma

Postby damirb » March 6th, 2011, 11:40 am

Forum možete slobodno čitati bez registracije.
Za pisanje poruka morate se registrirati.
Kod registracije možete odabrati "Login with facebook" i na taj način učitavate svoje public podatke sa faceboka i koristite iste podatke i na forumu.
Kod registracije koristite ispravnu e-mail adresu koju inače koristite jer vam forum šalje sve obavijesti (upute i sl.) na tu adresu.
Svaku temu - post možete se pojedinačno pretplatiti i u svojem profilu - postavkama naknadno odpreplatiti.
Kad ste na neku temu pretplačeni forum vam šalje obavijest na e-mail o svakoj novoj prispjeloj poruci za temu na koju ste pretplačeni.

Forum kojeg koristimo je kreirala phpBB Group http://www.phpbb.com/ + ima nekoliko stilova za prikaz - izgled , hrvatski prijevod i nekoliko dodataka (modova).
Određene stilove, jezik i, svoje osobne postavke možete mijenjati u vašem Profil/Postavke.

Ukoliko imate želju za raspravu sa nekom određenom temom (npr politika , nogomet i sl) zatražite ovdje (klik na Odgovori), ili se pojavi puno postova na neku novu temu otvoriti ćemo novu naslovnu temu sa potrebnim nazivom .

DODATAK:
Pošto se trenutno više tzv. botova uporno registrira i spama forum registracije automatski ne dozvoljavam . Ako se ipak želite registrirati pošaljite mi e-mail na admin at wisp.hr i napišite koje korisničko ime ste registrirali da Vam mogu odobriti registraciju.
Hvala na razumijevanju!

Return to “Pravila, pitanja”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron